9019d509ecdcfd72cf74800e4e650a6

tala fou

E masani ona fa'avasegaina Pamu i luga o le fa'avae o lona fa'ainisinia fa'ainisinia ma latou ta'iala galue.Fa'avasegaina o pamu e masani ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua:

pamu centrifugal.) 1.) Pamu faʻamalosi / Pumu kinetic

O pamu malosi e tu'uina atu le saosaoa ma le mamafa i le vai a'o alu atu i tua pe ui atu i le pamu pamu ma mulimuli ane fa'aliliuina nisi o lena saosaoa i le mamafa fa'aopoopo.E ta'ua foi o pamu Kinetic O pamu kinetic ua vaevaeina i ni vaega tetele se lua ma o pamu centrifugal ma pamu fa'aletonu lelei.

Fa'avasegaina o Pump Dynamic
1.1) Pamu Centrifugal
O le pamu centrifugal o se masini taamilo lea e faʻatupuina ai le tafe ma le mamafa.O suiga o le malosi e tupu ona o le lua vaega autu o le pamu, o le impeller ma le volute poʻo le pusa.O le galuega a le pusa o le aoina lea o le vai na fa'aulu e le impeller ma fa'aliliuina nisi o le kinetic (saosaoa) malosi i le malosi malosi.

1.2) Puma Pusa
O pamu tu'usa'o na mua'i fausia mo pamu lelei.O le lapo'a o le vaieli e fa'atapulaaina ai le lautele i fafo o le pamu ma fa'atonuina ai le mamanu atoa o pamu.2.) Pamu Fa'ase'e / Puma fa'alelei lelei.

2.) Pamu Siisii ​​/ Pamu fa'aletonu lelei
O pamu suiga lelei, o le elemene gaoioi (piston, plunger, rotor, lobe, poʻo mea faʻaoga) e aveese ai le vai mai le pusa pamu (poʻo le cylinder) ma, i le taimi lava e tasi, faʻateleina le mamafa o le vai.O lea la, e le fa'atupuina le mamafa o pamu;e na'o le tafe o le vai.

Fa'avasegaina o Pamu Fa'ase'e
2.1) Pamu fa'afo'i
I totonu o se pamu fa'asolosolo, o le piston po'o le plunger e alu i luga ma lalo.I le taimi o le suction stroke, o le pamu pamu e tumu i le vai fou, ma o le sasaʻa alu ese e ala atu i se alatoto siaki i le laina lafoaia.O pamu fa'asolosolo e mafai ona fa'atupuina le mamafa tele.O pamu, piston ma diaphragm o lo'o i lalo o nei ituaiga pamu.

2.2) Pamu Ituaiga Rotary
O le rotor pamu o pamu taamilo e suia ai le vai e ala i le taamilo po'o le taamilo ma le taamilosaga.O faiga pamu fa'ata'amilo e aofia ai se atigipusa ma fa'apipi'i fa'apipi'i kamela, lobes, po'o vane, e maua ai se auala mo le felauaiga o se vai.Vane, gear, ma lobe pamu o pamu fa'ata'amilo lelei.

2.3) Pamu Pneumatic
O le ea fa'amalosi e fa'aaogaina e fa'anofo ai le vai i pamu pneumatic.I le pneumatic ejectors, o le ea faʻamalosi e faʻafefe ai le vai mai se vaʻa mamafa e fafaga i le kalave e ala i le siaki siaki i totonu o le laina faʻamalo i se faasologa o siʻitaga e vaʻavaʻai i le taimi e manaʻomia mo le tane poʻo le receiver e toe faʻatumu.

 

 

 


Taimi meli: Ian-14-2022